varaku-e@hotmail.com | +355 68 20 90 185 / +355 68 20 08 201

Fabrike asfalto-betoni me kapacitet 120 ton/ore

Fabrike betoni me kapacitet 80m3/ore

Nyje thyerje materialesh inerte

Hyrja Nr.4 e Portit Durres

Manskuri, Durres

Rreth Nesh

Shoqeria “Varaku E” e ka zanafillen ne vitin 1993 kur Administratori Z.Shpetim Varaku krijoi shoqerine me emrin “MIVAR”..
Me Shume

Sherbimet Tona

Prodhim
Ndertim
Zbatim i projekteve
Me Shume

Na kontaktoni

Adresa: Komuna Xhafzotaj, Durres
Tel: +355 68 20 90 185 / +355 68 20 08 201
E-mail: varaku-e@hotmail.com
Me Shume

20 vjet eksperience ne ndertim

Eksperienca, cilesia, siguria dhe kujdesi ndaj klientit jane karakterisikat qe e dallojne shoqerine tone, origjina e te ciles eshte qe ne vitin 1993.
Certifikatat tona

Sherbime

  • Prodhim Asfalto-betone
  • Prodhim Betoni
  • Perpunim materialesh inerte
  • Prodhim Emulsioni
  • Ndertim rruge e ura
  • Ndertim objekte civile dhe industriale
  • Rikonstruksione godinash
  • Ndertim ujsjellsa, kanalizime etj
  • Bonifikime, punime dheu
  • Punime te infrastruktures
  • Punime rrugore
  • Zbatim i projekteve te ndryshme dhe komplekse